Warmste week

Graag willen wij iedereen bedanken voor de mooie inzameling voor vzw Fris tijdens onze kerstmarkt!

Juf Sonia op pensioen

Op dinsdag 3 december 2019 was het zover, juf Sonia kwam haar laatste dag bij ons werken. 26 jaar lang verzorgde zij de opvang in onze school, dit konden we niet zomaar laten voorbijgaan. We rolden een rode loper uit van aan haar voordeur tot aan het zebrapad en de leerlingen vormden een erehaag tot aan de ingang van de school. We speelden een liedje en zwaaiden met stofdoeken en achteraf had elke klas nog een verrassing voorzien. Het werd een onvergetelijke dag! Juf Sonia, geniet nu maar van een welverdiend pensioen!

Hier vindt u de link naar het artikel in ‘Het Laatste Nieuws’
Hier vindt u de link naar het artikel in ‘Het Nieuwsblad’

Pakistan

De leerlingen van het 5de en 6de leerjaar kregen op 15/11/19 een interessante voorstelling over het leven van de kinderen in Pakistan. Om de arme kinderen in Pakistan te helpen, om hen de kans te geven om naar school te gaan, verkopen we “touwzakjes” om het Eurocomité, het project Kinderen helpen, te steunen.

Herdenking wapenstilstand

Op 11 november herdenken wij jaarlijks de mensen die overleden zijn tijdens de 2 wereldoorlogen. We legden bloemen neer, woonden een misviering bij en bezochten het kerkhof.

Veldloop

Naar jaarlijkse gewoonte organiseerde meester Jurgen samen met de LO leerkracht van de Franse school uit Drogenbos de veldloop. De leerlingen van beide scholen liepen samen per graad 2, 3 en voor het 5de en 6de leerjaar zelfs 4 rondjes rond het voetbalveld. De winnaars kregen een medaille. Het werd weer een sportieve dag.