Feesten

Feesten 2018-04-25T08:38:12+00:00

Op vrijdag 9 maart vierden we carnaval met de hele school en iedereen was mooi verkleed. Tijdens de voormiddag wandelden we naar het rusthuis in een carnavalstoet met de gepaste muziek. Daar deden alle klassen een dansje voor de bewoners. Daarna wandelden we terug naar school, maar brachten we een bezoekje aan het gemeentehuis van Drogenbos. Daar werd er rijkelijk snoep uitgedeeld in de traditie van carnaval.
Nadat we getrakteerd werden op frietjes en kippen nuggets, vonden er allerlei activiteiten plaats. Karaoke, kijken naar grappige filmpjes, minidisco, balonnen,…
Het werd een leuke dag!

 

Het is bijna kerstvakantie, dus organiseerde de school smaen met de ouderraad de jaarlijkse kerstmarkt. Er viel weer veel te beleven. De ouderraad zorgde voor hapjes en drankjes (jenever, hotdogs,…). De leerlingen en leerkrachten verkochten zelfgemaakte knutselwerkjes, soep, organiseerde een karaoke, een minidisco, spelletjes, winter wonderland met maquettes, cavabar met tapas en nog veel meer. Dit jaar had juf Ann ook deeg gemaakt om met de leerlingen wafels en koekjes te bakken om achteraf ook te verkopen voor het goede doel ‘De Warmste Week’ (de opbrengst hiervan kan je hier onder vinden). Juf Ann maakte ook de soep die op onze kerstmarkt werd verkocht. Dank u juf Ann voor alles. Ook dit jaar kregen we bezoek van de kerstman.